Pubblica le tue Inserzioni
Apri la tua Vetrina
A.L.P.I. ALPICALOR – OFERTË SHITJE DHE INSTALIM PRODUKTESH EKOLOGJIKE PËR NGROHJEN.

A.L.P.I. Alpicalor - Projektim, shitje dhe instalim produktesh për ngrohje ekologjike.

A.L.P.I. Alpicalor - Projektimi, shitja dhe instalimi i produkteve ekologjike për ngrohjen. Oxhaku prej druri & pelet
Nëse jeni të pavendosur midis blerjes së një produkti me drunj ose me pelet, por nuk doni të hiqni dorë nga vatra e sobës tradicionale, ka vatra zjarri që funksionojnë jo vetëm me dru ose vetëm me pelet, por me dru dhe me pelet. Të ashtuquajturat vatra të "kombinuara" ju ofrojnë mundësinë për të zgjedhur midis dy materialeve te djegshme. Në këtë mënyrë mund të vendosni se cilën të përdorni, në varësi të periudhës, disponueshmërisë dhe mbi të gjitha, çmimit. Nëse peleti ju mbaron, mund të përdorni drurin dhe anasjelltas. Nëse po e përdorni me drurë dhe ju duhet të dilni nga shtëpia, do të shqetësoheni se zjarri do të fiket. Nuk ka problem! Thjesht duhet të mbani mend që të mbushni rezervuarin përpara se të dilni dhe kur druri të ketë mbaruar, do të vazhdojë të vrapojë me pelet. Kalimi nga druri në pelet është automatik.
Ju gjithashtu mund të vendosni midis versioneve hidro, në të cilin oxhaku lidhet me sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes (radiatorë ose dysheme), dhe versioneve të kanalizuara të ajrit të lagështuar. Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi plotësoni formularin.


da Abitare la casa ti potrebbe interessare anche...

IN VENDITA A NOVARA CENTRO STORICO BILOCALE - AGENZIA REMAX REAL ESTATE REVOLUTION NOVARA -

REMAX IMMOBILIARE NOVARA

Appartamento bilocale a Novara, in vendita. Questo grazioso appartamento di 50 mq. si trova nel...

Vai all'offerta

IN AFFITTO A NOVARA LOCALE COMMERCIALE - AGENZIA REMAX REAL ESTATE REVOLUTION NOVARA -

REMAX IMMOBILIARE NOVARA

NOVARA - ZONA VIGNALE - NEGOZIO DI AMPIA METRATURA IN AFFITTO Locale ad uso commerciale di 119...

Vai all'offerta

IN VENDITA LOCALE COMMERCIALE A GALLIATE - AGENZIA REMAX REAL ESTATE REVOLUTION NOVARA-

REMAX IMMOBILIARE NOVARA

1200000

A Galliate proponiamo in vendita intero complesso commerciale di 1100 mq complessivi con vasta...

Vai all'offerta

Massetti cementizi e SOTTOFONDI PAVIMENTI - Progettiamo soluzioni pavimenti impiegando prodotti di elevata qualità e fornendo assistenza anche dopo la realizzazione del lavoro!-

NITULESCU DUMITRU CATALIN
Grazie alla lunga esperienza, maturata nel corso del tempo, l"azienda SOTTOFONDI PAVIMENTI si occupa esclusivamente di massetti cementizi, con efficienza e professionalità. La competenza e la...-
Vai alla news

Posta Privata Nazionale - ricariche telefoniche a gran velocità -

POSTA PRIVATA NAZIONALE NOVARA
Ti serve fare una ricarica al più presto?? Senza code ai bar o alla posta?? allora vieni da noi, alla posta privata nazionale in via Beltrami 34 a Novara. Troverai sempre qualcuno pronto e...-
Vai alla news

Vendita infissi PVC e allumino – rivolgetevi ISO CASA Serramenti vi aiutiamo a capire qual è il prodotto giusto per voi!-

ISO CASA SERRAMENTI
La scelta di un serramento in PVC e alluminio può variare a seconda delle esigenze di stile e design e a spesso l’esigenza è quella di poter per personalizzare le finestre con il resto della...-
Vai alla news
Torna su