Pubblica le tue Inserzioni
Apri la tua Vetrina
A.L.P.I. ALPICALOR - OFERTË SHITJE DHE INSTALIM PRODUKTESH EKOLOGJIKE PËR NGROHJEN

A.L.P.I. Alpicalor - Projektim, shitje dhe instalim produktesh për ngrohje ekologjike.

A.L.P.I. Alpicalor - Projektimi, shitja dhe instalimi i produkteve ekologjike për ngrohjen. Oxhaku prej druri & pelet
Nëse jeni të pavendosur midis blerjes së një produkti me drunj ose me pelet, por nuk doni të hiqni dorë nga vatra e sobës tradicionale, ka vatra zjarri që funksionojnë jo vetëm me dru ose vetëm me pelet, por me dru dhe me pelet. Të ashtuquajturat vatra të "kombinuara" ju ofrojnë mundësinë për të zgjedhur midis dy materialeve te djegshme. Në këtë mënyrë mund të vendosni se cilën të përdorni, në varësi të periudhës, disponueshmërisë dhe mbi të gjitha, çmimit. Nëse peleti ju mbaron, mund të përdorni drurin dhe anasjelltas. Nëse po e përdorni me drurë dhe ju duhet të dilni nga shtëpia, do të shqetësoheni se zjarri do të fiket. Nuk ka problem! Thjesht duhet të mbani mend që të mbushni rezervuarin përpara se të dilni dhe kur druri të ketë mbaruar, do të vazhdojë të vrapojë me pelet. Kalimi nga druri në pelet është automatik.
Ju gjithashtu mund të vendosni midis versioneve hidro, në të cilin oxhaku lidhet me sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes (radiatorë ose dysheme), dhe versioneve të kanalizuara të ajrit të lagështuar.

Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi plotësoni formularin.


da Abitare la casa ti potrebbe interessare anche...

Sconto
3 %

Da FORMENTI PELLET trovi Pellet HEIZINOS AUSTRIACO 100% Abete Bianco al Prezzo speciale di 4,60 Euro a sacco in Offerta Prestagionale fino il 31 Maggio 2020!-

IL BOLETUS SRL

A Sacco

€ 4,75 4,60

Vai all'offerta

Offerta Prestagionale da FORMENTI PELLET trovi SEPPELLETS 100% Abete Bianco al Prezzo speciale di 4,45 Euro a sacco fino il 31 Maggio 2020! -

IL BOLETUS SRL

A Sacco

4,45

Vai all'offerta

Da FORMENTI PELLET in Offerta Prestagionale fino il 31 Maggio 2020 trovi Pellet HOLZ POLACCO misto Abete Bianco e Rosso al Prezzo speciale di 4,15 Euro a sacco! -

IL BOLETUS SRL

A Sacco

4,15

Vai all'offerta

IN VENDITA A NOVARA CENTRO STORICO BILOCALE - AGENZIA REAL ESTATE REVOLUTION NOVARA -

Real Estate Revolution

Appartamento bilocale a Novara, in vendita. Questo grazioso appartamento di 50 mq. si trova nel...

Vai all'offerta

Non aspettare l'ultimo minuto: acquista il pellet ad un Prezzo speciale prestagionale da FORMENTI PELLET offerta valida fino il 31 Maggio 2020! -

IL BOLETUS SRL
Non aspettare l'ultimo minuto: acquista il pellet ad un Prezzo speciale prestagionale da FORMENTI PELLET offerta valida fino il 31 Maggio 2020! A BANCALE DA EURO 332.50 IN OFFERTA A 322.00...-
Vai alla news
Torna su